Ervaringen

Miriam Blom

“Bij al mijn zwangerschappen is Hester betrokken geweest, en altijd geeft ze me het gevoel gehoord te worden. 
Ze sluit volledig aan bij mijn visie t.a.v een natuurlijke zwangerschap en bevalling. 
Het vertrouwen dat je hebt in mij en mijn baby zorgt ervoor dat ik in vol vertrouwen drie keer een hele fijne zwangerschap en geweldige bevalling heb gehad. 
Ik kan me zwanger zijn en bevallen niet voorstellen zonder Hester.”

Linda Versendaal, praktijk LiFa

Zorg krijgen van Hester tijdens zwangerschap en geboorte is zoals het hoort te zijn. Je word gehoord in iedere stap en beslissing die je zet en maakt. Er is altijd een luisterend oor en ruimte voor alle wensen. Je voelt je door de zorg van Hester gesterkt in alles waardoor je vol vertrouwen naar je bevalling kan uitkijken en dicht bij jezelf kan blijven in iedere beslissing. De zorg is professioneel en doordat Hester zelf ook meerdere kindjes heeft weet ze uit eigen ervaring wat je voelt en beleefd. Hester is zeer betrokken en heel liefdevol.

Astrid Grootscholten, geboortefotograaf

Ik ontmoette Hester voor de aller eerste keer notabene tijdens de geboorte van haar eerste kind. Ja je leest het goed, tijdens het opvangen van haar weeën, stapte ik zomaar pardoes hun leven binnen. Ik was de geboortefotograaf.Hester zat in bad, maar door haar partner werd ik warm en hartelijk ontvangen. Ik kan Hester omschrijven als warm, hartelijk, open en geïnteresseerd. Ik voel dat ze mij en ook haar klanten daadwerkelijk ‘ziet’. In haar aanwezigheid voel ik mij uniek.
Na deze bijzondere ontmoeting bleven we contact houden. Vervolgens waren Hester en ik samen bij een klant en zag ik Hester in haar rol als verloskundige. Eigenlijk zag ik daar dezelfde lieve en zorgzame vrouw (en moeder) als die ik ken uit het dagelijks leven, maar wel in haar krachtige rol als verloskundige waarin ze de zwangere op haar eigen, holistische manier begeleidt. Met een breiwerkje op haar schoot, aanschouwt ze de mama’s tijdens het baarproces. Haar aanwezigheid als verloskundige, gaf mij het gevoel van leiderschap en vertrouwen richting de barende vrouw. 

Ik heb inmiddels 3 mooie kinderen, maar ik zou Hester aan iedere mama toevertrouwen.